Ons bedrijf

Meer over VOC Shipping

De drijvende kracht achter onze scheepvaartonderneming

Afbeelding1
Marco van Oeveren, eigenaar vanScheepvaartonderneming M. van Oeveren bv/voc shipping

Een succesvolle combinatie van praktijkervaring en kennis

Sinds 1981 aan het roer in de binnenvaart
Opgegroeid in een schippersfamilie is het bijna vanzelfsprekend te noemen dat ik ben gaan varen. Net als mijn eigen opa wilde ik in de binnenvaart werken. Al is de hedendaagse binnenvaart niet te vergelijken met die tijd, de charme van het varen is er nog steeds. Ik begon als lichtmatroos bij mijn vader aan boord. Daarna ben ik door gaan varen en doorleren op verschillende type schepen.

Gedreven mensen aan boord zijn goud waard
Binnen het bedrijf staat de focus op kennis, teamverband en vakmanschap centraal. Al jaren mag ik werken met een vast en solide team van vakmensen. Het is mijn doel om dat ook zo te houden. Want met gedreven collega’s kom je verder. Met elkaar zetten ze nét dat stapje extra als dat nodig is.

image015

Een duurzaam netwerk
Gedurende de afgelopen 20 jaar heb ik de kans genomen om goede relaties op te bouwen en mijn netwerk te expanderen. Omdat transport voor een groot deel mensenwerk is, zijn wij blij met onze ervaren- en gedreven collega’s.

De voordelen van kleinschalig werken
We spelen kort op de bal. Wat enerzijds komt doordat wij met een select team werken, anderzijds omdat wij zelf bij elk transport ter plaatse zijn. Kleinschalig werken heeft ook als voordeel dat je snel schakelt. Met elkaar als collega en met de opdrachtgevers. Wij werken altijd vanuit één vast aanspreekpunt. Wel zo efficiënt.

Neem contact op

Wilt u een offerte aanvragen?

Binnen 2 werkdagen ontvangt u persoonlijk een reactie. Wilt u een offerte aanvragen? Wij nemen graag uw opdracht door en voorzien u van een zo nauwkeurig mogelijke kostenindicatie.