Opslag en transport

Meer over VOC Shipping

Meer dan 20 jaar ervaring // groot netwerk in de binnenvaart // bekend met meerdere soorten transport

2007-12-20 12.44.34
image008

Opslag en transport

Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om de opslag van diverse producten. Onze specialiteit ligt voornamelijk in het gebruik van duwbakken. Of het nu gaat om bulkproducten zoals granen, kolen, bouwmaterialen, constructiedelen of machines, of om het opslaan van containers, wij kunnen het allemaal voor u regelen. Of u nu op zoek bent naar korte-termijnopslag of opslag voor meerdere maanden, wij hebben de oplossing voor u.

Maar daar houdt onze service niet op. Wij kunnen ook het transport van de opgeslagen producten van A naar B verzorgen. Met deze totaaloplossing nemen we de zorgen van onze klanten weg en zorgen we ervoor dat het product op de afgesproken tijd op de juiste bestemming aankomt.

Benieuwd of wij de perfecte oplossing kunnen bieden voor uw opslag- of transportbehoeften? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Ons team staat klaar om te kijken wat we specifiek voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Wilt u een offerte aanvragen?

Binnen 2 werkdagen ontvangt u persoonlijk een reactie. Wilt u een offerte aanvragen? Wij nemen graag uw opdracht door en voorzien u van een zo nauwkeurig mogelijke kostenindicatie.